Vielä viikonlopun retkieväitä. Minulla on hieman ristiriitainen suhtautuminen savuporoon. Aika ajoin sitä suorastaan himoitsen, mutta kun sitä syö, tulee kiintiö ainakin seuraavaksi puoleksi vuodeksi täyteen... sen verran tujua tavaraa se omaan makuun on.
Tein keiton seuraavanlaisesti:
Ensin kuullotin pieneksi hienonnetun sipulin. Sekaan heitin puolikkaan kasvisliemikuution, puolilitraa vettä, desin kermaa, noin puolikkaan paketin koskenlaskijan savuporojuustoa. Tovin näitä keiteltyäni saostin keiton vielä maizenalla ja maustin mustapippurilla.
Keitosta tuli aika tuhtia settiä ja tämä ohjeellinen tuli tuhotuksi kahteen pekkaan. Ei mitään hienostoruokaa, mutta tuhtia, tuhtia...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti