tiistai 10. kesäkuuta 2014

Kolmioleivät kanatäytteellä

Kolmioleivät ovat helppoa ja maukasta välipalaa tai vaikkapa kätevä pikkupala piknik-koriin. Täyte voisi sopia myös uuniperunoihin tai voileipäkakkuihin. Tällä kertaa mussutettiin broilertahna pienenä naksuna paahtoleipien välissä. Helppoa ja hyvää!! Tällaiset mössöt ovat aina niin herkullisia, mutta silti niitä tulee tehtyä ihan liian harvoin...






Ohje

300 g marinoituja broilersuikaleita
100 g maustamatonta tuorejuustoa
200 g ranskankermaa
pieni nippu ruohosipulia
2 ananasrengasta
2 rkl sweet chili soossia
1/2 tl mustapippuria
suolaa
roasted garlic & pepper -mausteseosta
cayennepippuria

paahtoleipää
salaattia

Paiste broilerfileet kypsiksi, anna jäähtyä ja silpu pieneksi. Sekoita tuorejuusto, ranskankerma, kanat ja sweet chili sauce. Silppua ananas ja ruohosipuli pieneksi ja lisää ainekset tahnan joukkoon. Mausta vielä ja maista!

Paahda leipäviipaleet ja laikkaa kolmioiksi. Aseta kolmiolle salaatinlehti ja levitä päälle tahnaa. Sitten vaan kansi päälle ja murkinoimaan!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti