Ohje käsialasta riippuen noin 18 tikkarille
1 pötkö domino-keksejä
1/2 purkkia mustikka-vaniljarahkaa
levy valkosuklaata
nonparelleja tai muita härpäkkeitä koristeluun
Murskaa keksit ja sekoita rouhe rahkaan. Pyörittele massa palloiksi ja laita ne jääkaappiin jähmettymään.
Tuikkasin kakkutikut ensin sulaan suklaaseen, ennen kuin työnsin ne palloihin kiinni. Luulisin, että tikut pysyvät näin paremmin paikallaan. Anna jähmettyä vielä hetki, ennen kuin koristelet.
Minä koristelin nämä sulalla valkosuklaalla, jonka värjäsin pastaväreillä. Sen jälkeen pyöräyttelin tikut nonparelleissa ja laitoin loppusilauksen vielä takaisin jääkaappiin jähmettymään.
Hei, näyttääpä herkulliselta. Ostin juuri tikkaruvuuan. Kysyisinkin pystyikö niitä hyvin syömään vai putoaako tikusta parin haukun jälkeen?
VastaaPoistaNiitä pystyi syömään paremmin, kuin kuvittelin. Anna tikkareiden vaan jähmettyä kunnolla! Siinä vaiheessa, kun isoin osa oli jo pureksiltu, niin syöminenkin meni luonnollisesti vaikeammaksi, mutta eivät nämä ainakaan meillä heti tippuneet. Rohkeasti vaan leipomaan ja herkuttelemaan! :)
Poista