Ohje kuudelle
500 g mascarponea
1 lime
suolaa ja pippuria
250 g parmankinkkua
1 nippu basilikaa
100 g rucolaa
6 rkl oliiviöljyä
1/2 sitruunan mehu
Sekoita mascarpone, raastettu limenkuori, suola ja pippuri. Lado kinkkuviipaleet (noin 35 x 35 cm) kelmun päälle limittäin levyksi. Levitä mascarponeseos tasaisesti kinkkulevyn päälle. Lisää basilikanlehdet ja rullaa levy pötköksi ja kääri kelmuun. Laita pötkö vähintään neljäksi tunniksi pakkaseen.
Ota rulla pakkasesta vähintään pari tuntia ennen tarjoilua. Puolen tunnin sulatuksen jälkeen pötköstä voi leikata paloja.
Sekoita kastikkeeksi oliiviöljyä, sitruunamehua, suolaa ja pippuria. Asettele rucolat ja rullat vadille. Kaada kastike päälle ja koristele vielä basilikanlehdillä.
Kylläpä näyttää hyvältä! Toimisi varmasti noutopöydässäkin.
VastaaPoistaEpäilemättä hyvä idea myös noutopöytään! :)
Poista