Alkuperäinen ohje tomaattien paahtamiseen löytyy kotimaisten kasviksien sivulta. Perintöessun keittiössä tomaatit valmistettiin näin: halkaise tomaatit ja purista ylimääräinen neste pois, laita tomaatit uunivuuan pohjalle ja ripottele päälle suolaa, pippuria, tuoretta timjamia, oliiviöljyä ja valkosipulia. Paahda n.125 asteisessa uunissa reilu tunti. Muista käännellä välillä!
Suosittelen tekemään kerralla reilun kokoisen satsin, koska näiden menekki on taattu. :)
Tomaattien kanssa tarjoilin rucolaa, balsamicoa (joka tällä kertaa oli laiskasti suoraan valmiista pullosta) ja grillijuustoa.
Annoksen syötyäni huomasin, että jotain jäi kuitenkin hampaankoloon - pinjansiemenet! Miksi en muistanut niiden olemassaoloa? Luulen, että ne olisivat olleet vielä piste i:n päälle ja kruunanneet koko aterian.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti