maanantai 28. lokakuuta 2013

Jugurttijäätelö - frozen yogurt

Frozen yogurt - trendi, joka oli pakko testata. Ja onneksi testasin! Tämä olikin oikein namia ja tätä tullaan taatusti tekemään meillä uudestaankin. Ohjekin on aivan sikahelppo!






Jugurttijäätelö
500 g mustikkaa tai muuta pakastemarjaa
500 g Lindahlsin turkkilaista jugurttia
1 dl glukoosisiirappia
1,5 dl vaaleaa siirappia

Sekoita kaikki aineet vatkaimella tasaiseksi ja laita seos pakkaseen. Nautiskele reilun tunnin kuluttua.



Helppoa, kuin heinänteko! Kannattaa syödä jäätelö kuitenkin saman illan aikana. Meiltä tätä jäi yli ja seuraavana päivänä tahna oli niin tiukassa, ettei siitä tahtonut saada mitään irti. Piti sitten odotella kovettuneen möykyn sulamista kieli pitkällä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti