torstai 17. lokakuuta 2013

Sitruuna-vuohenjuustopasta

Vuohenjuuston tykkääjänä sanon, että ihana ohje <3 Mikään, mikä maistuu juustolta, ei voi olla huonoa. Oli oiva tilaisuus tehdä tätä, kun vuohenjuuston vihaaja oli poissa kotoota... ;) Kissa on poissa, niin hiiret tanssii pöydillä. Jostain sen tapaisesta oli tässäkin kyse...






150 g pastaa
0,5 dl lehtipersiljaa
0,5 sitruunaa
1 valkosipulinkynsi
1 rkl oliiviöljyä
1 dl ruokakermaa
ripaus mustapippuria 
ripaus sormisuolaa
100 g vuohenjuustoa
0,5 dl pinjansiemeniä

Keitä pasta ohjeen mukaan. Valmista sillä aikaa kastike ja paista vuohenjuustokiekot. Hienonna persilja, raasta sitruunan kuori ja purista mehu. Kuori ja hienonna valkosipuli ja paahda pinjansiemenet pannulla. Kuullota valkosipulit öljyssä. Lisää kerma valkosipuli-öljyseokseen ja anna jäähtyä. Lisää persilja, sitruunan mehu ja kuoriraaste. Mausta mustapippurilla ja suolalla. Valuta pasta ja sekoita kastikkeeseen. Lisää vuohenjuusto ja pinjansiemenet. Minä onneton unohdin lisätä ne siemenet... :( 
Oli kyllä silti todella hyvää. Nauti juustonrakastaja, nauti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti