tiistai 17. kesäkuuta 2014

T a j u n n a n r ä j ä y t t ä v ä t G R I L L I R I B S I T ! ! ! !

Ny rillataan - ribsit valmistetaan kesällä grillissä! Täydellisen tajunnan räjäyttävät ja mureat grilliribsit tehtiin loman kunniaksi jo viime viikolla! Mutta parempi myöhään, kuin ei milloinkaan.Tämä ohje on jokaisen grillin omistavan kansalaisvelvollisuus joskus PAKKOPAKKOPAKKO eläessään testata (ja tuskin tämän jälkeen se kerta kuitenkaan viimeiseksi jää). Helppous on huipussaan, mutta aikaa nämä muutaman tunnin vievät. Voin kyllä taata, että ovat joka minuutin ja sekunnin arvoiset, jotka elämästäsi tämän vuoksi grillin ja kyökin välissä vietät! Ja sekin aika kuluu lähinnä odotellessa... Mikään sekunti elämästäsi ei valu hukkaan! Niin murean hyvää ja maukasta sikaa, kuin olla ja voi. Talvella uunissa saa myös todella hyviä ribsejä, mutta kyllä se kesä on kuitenkin vaan grilliaikaa.
Osta kaupasta maustamattomia ribsejä! Ei niitä valmismössömarinadeja...Keitä kylkikappaleita miedolla lämmöllä mausteliemessä kahden tunnin ajan. Meillä mausteliemessä oli laakerinlehteä, kokonaisia mustapippureita, suolaa, fariinisokeria ja santa marian american bbq spice chili&smoky -mausteseosta.

Keiton jälkeen sivelin ribsit kauttaaltaan santa marian american bbq sauce hickory -marinadilla. Tämä on huushollimme ehdoton suosikkimarinadi kaikista valmismarinadeista tällä hetkellä. 

Iske ribsit grilliin ja sivele marinadia lisää aina grillauksen välillä ja vielä lopuksi. 

Nauti!!!! Liha irtoaa luista ja katoaa masuun alta aikayksikön!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti