Ohje noin 12 kupille
3 vehnätortillaa
300 g kanasuikaleita
1 rkl öljyä
suolaa
paprikajauhetta
santa marian bbq mesquite -mausteseosta
1/2 rkl samba oelek -tahnaa tai enempi, jos tykkää tujummasta
1 1/2 rkl majoneesia
1 tl limen mehua
1/2 prk ranskankermaa
1/2 nippua ruohosipulia
jääsalaattia
Lämmitä tortilloja kostean leivinpaperin alla mikrossa noin puolen minuutin ajan. Leikkaa neljään osaan ja aseta viipaleet muffinivuokien pohjille kupin malliin. Paista kuppeja uunissa 175 asteessa noin 8 minuutin ajan. Jäähdytä.
Valmista täyte ruskistamalla broiskut pannulla öljyssä ja mausta ne. Anna myös kanojen jäähtyä. Sekoita broilerpalat, majoneesi, ranskankerma ja puolet pilkotuista ruohosipuleista mössöksi. Leikkaa salaatti ohuemmaksi suikaleeksi ja täytä tortillakupit salaatilla. Annostele broilertäyte päälle ja koristele lopuilla ruohosipuleilla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti