perjantai 13. kesäkuuta 2014

Kesäbruschetta - mansikkaa ja vuohenjuustoa

Lomalla ja fiilistelyillä mennään. PerintöEssu-keittiössä tehtiin Suvi sur le vif -blogin innoittamana mansikka-vuohenjuustobruschettaa. Alkuperäisin idea on ilmeisesti peräisin Turun <3 Tintå-ravintolasta. Ja näin tehtiin tänään PerintöEssun futistalouteen omat kappaleet. Ihanaa välipalaa raikkaan valkoviinin kera. Voin sanoa, että pelistä viis, mutta ehkä kannan korteni kekoon pitämällä kisaruokaa yllä näin muuten. Näistä yksinkertaisista aineksista ei voi syntyä, kuin hyvää! Kesä ja mansikat! <3






Paista leipiin rapea pinta pannulla tai uunissa.

Sivele pinnalle oliiviöljyä ja valkosipulia. Paista vuohenjuustokiekot. 

Täytä leivät salaatilla, mansikoilla ja vuohenjuustolla. 

Rouhaise päälle mustapippuria, lorauta balsamicoa, sirottele pinjansiemeniä ja raasta hieman sitruunan kuorta.






Maukasta ja kesäistä!






Nam!








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti