Ohje 4-8 annosta
2 1/2 dl vettä
1 kasvisliemikuutio
1 tl hunajaa
2 dl couscosia
500 g keitettyjä (uusia) perunoita
200 g sokeriherneitä
2 rkl rypsiöljyä
1/2 tl mustapippurirouhetta
1-2 rkl sitruunamehua
1 pss koskenlaskijan murua
1 dl tuoretta minttua hienonnettuna
2 1/2 dl turkkilaista jugurttia
siirappia
Kiehauta kattilassa vesi, lisää liemikuutio ja hunaja. Nosta kattila liedeltä ja lisää couscous. Anna hautua kannen alla valmiiksi. Paloittele keitetyt perunat ja paista rasvassa pannulla. Lisää joukkoon myös herneet. Mausta pippurilla ja lisää sitruunamehu. Paista kunnes kaikki mehu on imeytynyt perunoihin.
Yhdistä ainekset kulhossa. Lisää ennen tarjoilua pinnalle vielä jugurtti-nokareita ja siirappia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti