maanantai 23. kesäkuuta 2014

Nacho-paistos - nopeaa roskaruokaa itse tehden

Nacho-paistos on mun perinteisin klassikkomättö. Se on niin vaivaton, nopea ja edukaskin. Monelle olen reseptiä suositellut ja monet ovat sen jo omaksi ottaneet. Tämä sopii yhtä vissisti illanistujaisiin, saunan jälkeläiseksi, kuin krapularuoaksikin. Eikä taatusti petä tekijäänsä. Älä vaan tee liian usein, ettet kyllästy! Vai voiko tähän nyt edes kyllästyä...? Ja ehdoton ruokajuomasuositukseni tämän kanssa on kyllä olut. Älä vaan kokeile muuta, jollet tee alaikäiselle...












Ohje kahdelle toooosi mättääjälle tai neljälle ruokailijalle...

Paista paketti jauhelihaa. Lisää joukkoon pussillinen taco-maustetta ja purkillinen paseerattua tomaattia.

Levitä vuoan pohjalle kerros nacho-lastuja (tavalliset käy hyvin). 

Lappaa jauhelihaseos nachojen päälle ja raasta pinnalle oikein reipas kerros juustoraastetta.

Gratinoi uunissa 200-225 asteessa, kunnes juusto sulaa. Eli noin 5-10 minuuttia. Ajan näkee parhaiten ihan uuniin kurkkaamalla.

Viimeistele ennen tarjoilua jalopenoviipaleilla. Mitä enempi, sitä tulisempi!

Tarjoile ranskankerman ja raikkaan vihreän salaatin kanssa!

Tsih! Avaa tölkki... :P



                                                

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti