Chilihillon ohje menee näin
200 g grillattuja säilöttyjä paprikoita
3-4 punaista chiliä
3 valkosipulinkynttä
400 g tomaattimurskaa
1/2 tl mustapippuria
1 tl suolaa
1/4 dl etikkaa
1 3/4 dl hillosokeria
Nappaa chilit käpälään, poista niistä siemenet ja pilko pieniksi paloiksi. Hienonna myös paprikat. Murskaa ja pilko valkosipulinkynnet. Laita chilin, paprikan ja valkosipulin palaset kattilaan ja lisää tomaattimurska. Mausta suolalla ja pippurilla. Keitä miedolla lämmöllä noin puolen tunnin ajan.
Lisää etikka ja hillosokeri ja keitä vielä viiden minuutin ajan. Jäähdytä.
Ja sitten leipiin
hyvää vaalea leipää
majoneesia
sinappia
salaattia
broileria
vuohenjuustoa
balsamicoa
Paahda leivät uunissa tai oliiviöljyssä pannulla. Sipaise päälle majoa ja sinappia. Laita päälle salaatti ja paistettu broileri ja vuohenjuusto. Viimeistele chilihillolla ja balsamicolla. Nauti!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti