Ohjeesta riittää neljälle pienemmäksi palaksi tai reippaammaksi iltapalaksi kahdelle. Meillä tämä menee hyvinkin helposti kahdestaan.....
500 g naudan sisäfileetä
1 tl timjamia
1 tl rosmariinia
1 tl suolaa
voita ja öljyä paistamiseen
Kreemi
1 dl ranskankermaa
1 rkl piparjuuritahnaa
ripaus suolaa
ripaus rouhittua mustapippuria
Lisäksi rucolaa
Nosta filee huoneenlämpöön noin tuntia ennen kypsentämistä. Hiero yrtit ja suola lihan pintaan. Paista pinnat kiinni rasva-öljyseoksessa. Laita filee uuniin ja paista 175-asteessa, kunnes sisälämpö on 54-65 astetta. Mä tykkään henkilökohtaisesti enempi 50 asteesta, mutta makuasioita.... Ja kääri liha vielä kymmeneksi minuutiksi folioon.
Valmis liha tarjoillaan rucolan ja piparjuurikreemin kanssa ja syödään hyvällä hartaudella ;)
Jee! Onnea blogille! Tämä resepti herätti mielenkiintoni, pitää ehdottomasti testata.
VastaaPoistaKiitos! Suosittelen kaikessa yksinkertaisuudessaan... :)
VastaaPoista