perjantai 30. elokuuta 2013

Sisäfilee piparjuurikreemillä..... <3

Tämä on ruoka, jota hetken aikaa jo taas kaipailin. Onmonmoo! Hyvin simppeli, muttä erittäin toimiva paketti. Alunperin olen poiminut ohjeen Yhteishyvän ruokaliitteestä. Niistä olen tehnyt paljon muitakin löytöjä!


Ohjeesta riittää neljälle pienemmäksi palaksi tai reippaammaksi iltapalaksi kahdelle. Meillä tämä menee hyvinkin helposti kahdestaan.....

500 g naudan sisäfileetä
1 tl timjamia
1 tl rosmariinia
1 tl suolaa
voita ja öljyä paistamiseen

Kreemi
1 dl ranskankermaa
1 rkl piparjuuritahnaa
ripaus suolaa
ripaus rouhittua mustapippuria

Lisäksi rucolaa


Nosta filee huoneenlämpöön noin tuntia ennen kypsentämistä. Hiero yrtit ja suola lihan pintaan. Paista pinnat kiinni rasva-öljyseoksessa. Laita filee uuniin ja paista 175-asteessa, kunnes sisälämpö on 54-65 astetta. Mä tykkään henkilökohtaisesti enempi 50 asteesta, mutta makuasioita.... Ja kääri liha vielä kymmeneksi minuutiksi folioon. 

Valmis liha tarjoillaan rucolan ja piparjuurikreemin kanssa ja syödään hyvällä hartaudella ;)

2 kommenttia:

  1. Jee! Onnea blogille! Tämä resepti herätti mielenkiintoni, pitää ehdottomasti testata.

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Suosittelen kaikessa yksinkertaisuudessaan... :)

    VastaaPoista