sunnuntai 18. tammikuuta 2015

Kylmäsavuporoleipänen - sarvipäänaksu

Tämä helppo ja yksinkertainen leipänen sopii naksupalaksi, cocktail-pöytään, kuoharin kaveriksi ja voisin kuvitella joulun aikaan glögin kumppaniksikin. Aikaa ja vaivaa tämä leipä ei liikaa elämästäsi tuhlaa - puhutaan sekunneista tai korkeintaan minuuteista, jos tekee monta snaksu-palaa.







Ohje

saaristolaisleipää 
savuporotuorejuustoa (tai halutessaan voi laittaa jotain muutakin makua)
kylmäsavuporoa
Roberts puolukkahilloa


Leikkaa leipä siivuiksi. Itse muotoilin leipäviipaleet vielä sydämen mallisella piparkakkumuotilla. Tuleehan tuossa vähän hukkaa, mutta estetiikka vie joskus voiton...

Sipaise päälle reilu kerros tuorejuustoa. Asettele porosiivu leivän päälle ja viimeistele nokareella hilloa.


Tekele on osa taannoista Roberts-yhteistyötä. Huomaa varmaan myös kuvien laadusta... Ei oo ihan minun normaalia kännykkäkamaa... ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti