tiistai 6. tammikuuta 2015

Prosciutto-vuohenjuusto-mustaherukka -bruschetta

Tämä ihana bruschetta sopii hyvin iltapalaksi, välipalaksi tai muuten vaan itsensä palkitsemiseen. Kaikki leipään tulevat aineet kuuluvat herkkuihini. Jos viikonloppuna ei ole muuta tekemistä, niin kipaise hakemassa pullo kuohuvaa ja tee näitä! Siinä kaikki ainekset onnelliseen vapaa-ajan viettoon... 






Prosciutto-vuohenjuustobruschetat mustaherukkahillolla

hyvää vaaleaa leipää
oliiviöljyä
maustamatonta tuorejuustoa
erilaisia salaatinlehtiä oman maun mukaan
prosciuttoa
vuohenjuustoa
Roberts mustaherukkahilloa
mustapippuria


Paista leipäviipaleisiin rapea pinta joko öljyssä pannulla tai sipaise öljyä pintaan ja laita viipaleet hetkeksi uuniin. Levitä päälle kunnon kerros maustamatonta tuorejuustoa. Paista myös vuohenjuustokiekot öljyssä pannulla. Asettele leiville salaattia, proscittoa ja vuohenjuustoa vuorotellen. Viimeistele mustaherukkahillolla ja mustapippurirouhaisulla.


Tämä leipänen on aikaisemman Roberts-projektin tuotoksia sekä yksi omista henkilökohtaisista suosikeistani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti