perjantai 2. tammikuuta 2015

Mansikkahillo-jogurttijäätelö & Roberts yhteistyö

Harrastelijablogini vuoden 2014 kohokohta oli ensimmäinen yhteistyöprojektini Robertsin kanssa. Paljon on hyviä herkuttelu- ja kokkailuhetkiä vuoteen muutenkin mahtunut, mutta tuo oli tällaiselle keltanokkaharrastelijalle iso urakka. Tänä vuonna on taas uusi projekti tulossa, mutta siitä sitten, kun sen aika taas on. Johan nämäkin kuvat ja jutut ovat odottaneet täällä julkaisuaan yli puoli vuotta... :D

Aikaimoinen setti erilaisia hilloja, marmeladeja ja smoothieita turkulaisella yrityksellä onkin tarjota! Tämä aikaisempi projekti keskittyi pelkkiin hilloihin ja marmeladeihin ja siitä ensimmäiset kuvat ja jutut tässä.



 


Jogurttijäätelö mansikkahillolla

500 g Lindahlsin jugurttia
1 dl glukoosisiirappia
1,5 dl vaaleaa siirappia
0,5 dl Robertsin mansikkahilloa

Sekoita kaikki aineet varkaimella tasaiseksi massaksi. Laita seos noin 4 tunniksi pakkaseen tai kunnes jäätelö on sopivan jähmeää. Nauti!






Tuhti ja terveellinen välipalapuuro marjahillolla. 






Aurinkoinen aamu - appelsinimarmeladia ja paahtoleipää.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti