Pizzakokeiluni saavat jatkoa mustikoiden ja hevosen muodossa. Tykkään näistä erilaisista vaihtelevista versioista ja tämäkin on ollut kesällä raikkaampi versio naposteltavaksi ja kuoharin kanssa fiilisteltäväksi.
Samalla pohjalla jälleen mennään.
Ohje kahdelle
1/4 hiivaa
1 1/4 dl vettä
1/4 dl oliiviöljyä
1/2 tl suolaa
2 3/4 dl vehnäjauhoja
Sekoita hiiva kädenlämpöiseen veteen. Lisää suola ja öljy. Lisää lopuksi jauhot ja vaivaa. Anna taikinan kohota noin kolmen vartin ajan. Painele pohja tasaiseksi levyksi.
Täytteet
ranskankermaa
hevosen kylmäsavuleikettä
vuohenjuustoa
rucolaa
(pensas)mustikkaa
Levitä pohjan päälle ensin ranskankerma. Leikkaa vuohenjuusto viipaleiksi ja levitä kiekot pizzan päälle limittäin vuorotellen kylmäsavuhevosen kanssa. Paista kymmenisen minuuttia uunissa n. 250 asteessa. Ripottele pinnalle vielä rucola ja mustikat.
VINKKI! Saat pizzan koostumuksesta parhaan, kun paistat ne yksitellen kiertoilmalla!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti