Pohja on sama, kuin aikaisemmissa ohjeissakin.
Ohje kahdelle
1/4 hiivaa
1 1/4 dl vettä
1/4 dl oliiviöljyä
1/2 tl suolaa
2 3/4 dl vehnäjauhoja
Seita hiiva kädenlämpöiseen veteen. Lisää suola ja öljy. Lisää lopuksi jauhot ja vavaa. Anna taikinan kohota noin kolmen vartin ajan. Painele pohja tasaiseksi levyksi.
Täytteet
ranskankermaa
kylmäsavupossua tai ilmakuivattua kinkkua
päärynää
aurajuustoa
rucolaa
pinjansiemeniä
balsamicoa
Levitä ranskankerma pohjalle. Lisää possu, viipaloitu päärynä ja aurajuusto. Paista 250 asteessa noin kymmenen minuutin ajan. Ripottele pinnalle rucola ja pinjansiemenet sekä loraukset balsamicoa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti