sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Lämmin couscous-kanasalaatti

Helpolla ja nopealla herkulla mennään tämä viikonloppu. Tämä on oikeastaan ainut couscous-ruoka, jota tapaan tehdä.






Samaisen ohjeen löytää myös Pirkan grillatut vihannekset -pussin kyljestä

1 kanaliemikuutio
3 dl couscousia
pussi Pirkan grillattuja vihanneksia (pakastealtaasta)
1 prk fetakuutioita öljymarinadissa
1 pkt broilerin fileesuikaleita
kalamataoliiveja
suolaa
mustapippuria
yrttimausteseos

Laita vesi ja kanaliemikuutio kattilaan liedelle. Lisää joukkoon muutama ruokalusikallinen fetapurkin öljyä. Lisää couscousit kiehuvaan veteen ja ota kattila pois liedeltä. Anna niiden turvota.

Paista muutamassa ruokalusikallisessa öljyä (fetapurkista) vihannekset. Mausta suolalla, mustapippurilla ja yrttimausteseoksella. Laita vihannekset sivuun hetkeksi odottamaan.

Paista öljyssä vielä fileesuikaleet ja kokoa salaatti valmiiksi kerroksittain laakealle vadille. Kumoa pohjalle ensin couscous, päälle vihannekset ja kana. Loppusilauksena lisää vielä fetakuutiot ja kalamataoliivit.

Nauti lämpimän patongin kanssa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti