perjantai 29. marraskuuta 2013

Mascarponea pastassa

Luulin, ette tämä ole miesruokaa, mutta yllättäen siitä tykättiin. Ei lihaa, eikä muutenkaan mitään mättöä... Hyvin simppeli pasta, hyvin simppeleistä aineksista. Annoksen kylkiäisinä nautimme Mia-viiniä.






Ohje on taas niitä, jotka ovat vuosien saatossa leikkautuneet, liimautuneet ja hautautuneet keittiöraamattuuni.

Pasta neljälle (me söimme kahdestaan)
noin 350 g pastaa
1 salottisipuli
3 dl valkoviiniä
1 sitruunan raastettu kuori
1 1/2 dl mascarponejuustoa
suolaa
mustapuppuria
rucolaa
parmesaania

Hienonna salottisipuli ja keitä rauhallisesti valkoviini kanssa viiden minuutin ajan. Lisää joukkoon raastettu sitruunan kuori ja juusto. Keitä hetken aikaa kastiketta kokoon. Mausta suolalla ja mustapippurilla. 

Keitä pasta ja valuta se kunnolla. Sekoita pasta, kastike ja rucola. Kokoa annokset lautasille ja tarjoile parmesaanin kanssa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti