Koverretun sämpylän pohjalle tuli ensin parmankinkkua, suppilovahveroita ja päälle hyvin varovasti rikottu muna sekä lisäksi nokare smetanaa. Sen jälkeen kypsensin niitä 175 asteessa noin 10-13 minuuttia eli kunnes valkuainen on hyytynyt, mutta keltuainen vielä ihanan löysä. Ennen tarjoilua rouhaisin päälle vielä hieman mustapippuria ja suolaa. Lisäksi koristeeksi tuoreita yrttejä pinnalle eli tässä tapauksessa timjamia.
"I drink it when I'm happy and when I'm sad. Sometimes I drink it when I'm alone. When I have company I consider it obligatory. I trifle with it if I'm not hungry and I drink it when when I am. Otherwise I never touch it, unless I'm thirsty." MADAME LILY BOLLINGER
lauantai 16. marraskuuta 2013
Erilaiset aamupalasämpylät
Tänä viikonloppuna meillä oli jälleen uusi aamupalakokeilu. Koversin ensin sämpylät niin ontoiksi, kuin vaan mahdollista. Kätevänä emäntänä leivon joskus sämpylöitä pakkaseen ja aarteet ovat tarvitaessa sieltä helposti napattavissa jäyttöön.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti