torstai 14. toukokuuta 2015

Pulled Pork - avokado -bruschetta & wasabimajoneesi

Nyhtöpossu on liittynyt keittiössäni vahvasti aina hamppareihin. Sikahyviä nekin, mutta kaipailin jotain freesimpää ilmettä ja uudistusta pulled pork -henkeen. Liha itsessään on niin tuhtia, että joskus haluaa yhdistää tuon hieman raikkaampaan kokonaisuuteen. Bruschetta höystettiin nyhtöpossun lisäksi avokadolla ja wasabimajolla.


Valitse annokseen mieleistäsi hyvää vaaleaa leipää. Sivele pinnalle hieman oliiviöljyä ja paahda pinta rapeaksi joko pannulla tai uunissa.

Levitä pinnalle kerros mustavalkosipulituorejuustoa. Myös tavallinen valkosipulituorejuusto käy. Asettele leivälle ituja tms. versoja. 

Lusikoi päälle wasabimajoneesia. Voit tehdä majoneesin itse tai oikaista ostamalla kaupasta. Wasabiversion saat siitä sekoittamalla yhteen 3 dl majoneesia, 1 rkl wasabitahnaa, 1 tl sitruunamehua ja yhden valkosipulinkynnen.

Asettele leivälle vielä nyhtöpossuriekaleet (Täällä on esimerkki pulled pork -ohjeesta!) sekä avokadoviipaleet (kannattaa pirskotella niihin sitruunamehua, etteivät tummu liian äkäiseen) ja porkkanaa raasteena.

Leipä on valmis nautittavaksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti