sunnuntai 25. lokakuuta 2015

Aamupalaa hauskemmin!

Pimeät syysaamut alkavat aurinkoisemmin ihanalla aamupalalla. Yllätä puolisosi tai jälkikasvusi! Minulle helpoin ja luonnollisin tapa osoittaa huomaavaisuutta sille tärkeimmälle on ruoka. Kaikki maistuu paremmalta, kun murkina hivelee silmää ja kantaa annoksen tarjottimella suoraan vuoteeseen. Tämä ei ehkä ole se terveellisin tapa aloittaa aamu, mutta kuka sitä viikonloppuna huomaa? Ja eipä ole paistettu muna ja nakki myöskään itselle maistunut koskaan näin hyvin! :D

Halkaise nakki pituussuunnassa niin, että nakki jää toisesta päästä ehjäksi. Käännä nakin sakarat sydämen malliksi ja kiinnitä päät yhteen hammastikulla.

Lisää pannulle rasva ja paista nakkiin pinta toiselta puolelta. Käännä tämä "sydänmuotti" ja riko sen sisään kananmuna. Paistele pienellä lämmöllä, kunnes muna on hyytynyt haluamaksesi ja maista suolalla ja pippurilla.

Tämä onnistuisi varmasti myös uunissa ja se voisi olla jopa helpompikin tapa. Paistettaessa pannu sai olla todella miedolla ja kypsyminen otti aika hyvän ajan. Onneksi on aamu-uninen mies... ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti