perjantai 14. helmikuuta 2014

Vahvojen makujen pizza - Chorizo-mustapekkapizza

Halusin taas kokeilla jotain erilaista. On niin helppoa kangistua kaavoihin, joissa ei kyllä mitään vikaa silti ole. Täytyy kyllä sanoa, että vanhassa vara parempi, mutta on sitä silti kiva kokeilla uutta ja erilaista ja maistella "uusia" makuja.






Ohje kahdelle

Pohjan ohjeen löytää täältä.

Chorizosta lähtee kuotenkin sen verran rasvaa, että suosittelen pohjan esipaistoa, koska muuten siitä tulee helposti pelkkä lötkö. Eli muutama minuutti 250 asteessa ja avot!

Esipaiston jälkeen levitä pizzojen pinnalle ranskankermaa. Kahteen pizzaan menee noin 200 grammaa. 


Täytteet

kalkkunaleikkeitä
chorizoviipaleita
karamellisoitua punasipulia (ohje täällä)
tuoreita herkkusieniä viipaleina
kapriksia
mustapekka-juustoa


Paista 250 asteessa noin kymmenen minuutin ajan.


Pinnalle ripoteltuna

rucolaa
parmesan-juustoa 







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti