Ohje
perunaa
majoneesia
pekonia
valkosipulia
ruohosipulia
cayennepippuria
suolaa
mustapippuria
salaatinlehtiä
valmiita krutonkeja tai vaaleaa leipää
Jos teet krutongit itse, pilko leipä paloiksi, paista oliiviöljyssä pannulla ja mausta suolalla.
Keitä, kuori ja paloittele perunat. Paista perunoiden valmistuessa pekoni pannulla.
Valmista soossi. Pilko ja murskaa haluamasi määrä valkosipulinkynsiä ja sekoite ne majoneesiin. Tein majoneesinkin itse, mutta valmis tavara käy yhtä hyvin. Lisää ripaus cayennepippuria, suolaa ja mustapippuria. Pätki myös ruohosipuli ja lisää ne kastikkeeseen.
Huuhtele ja revi salaatti ja asettele lehdet kauniisti perunamössön ja pekonisuirujen lomaan. Heitä vielä lopuksi krutongit päälle, grillaa makkarat ja nauti!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti